Naturliga lockar när du gifter dig

På din bröllopsdag är det viktigt att du känner dig som ditt absolut vackraste jag. Det är en dag då du ska stråla inifrån och ut och smink och hår hjälper dig på vägen att framhäva dig själv.

 Om du har naturligt lockigt hår så är det till din fördel att använda det till din bruduppsättning. Du vill kunna kolla tillbaka på dina bröllopsbilder och känna igen dig själv. Ta gärna hjälp av en hårstylist som kan styla naturliga lockar. Du kan både bära dina lockar utsläppt men självklart går det också att göra både hel och halvuppsättningar med ditt naturliga hår. Det är väldigt fin att blanda in både tvists och flätor i frisyren. Skulle du vilja addera extra hår finns det löshår i olika lockmönster att köpa för att matcha ditt egna hår. Det bästa med lockigt hår att att håraccessoarer naturligt har något att greppa och kommer därför sitta under hela dagen!

 

Frisören tipsar: Våra bäst tips inför din bröllopsdag är att tvätta håret med ett djuprengörande schampo. Det kommer ta bort beläggning av gamla produkter och ge dina lockar nytt liv och fantastisk glans. Följ gärna upp med en härlig inpackning och återfraktande balsam. Styla i blött hår för maximal glans tillsammans med både en lockkräm och gel för fukt, definition och stadga. Då får du en superbra bas att bygga en håruppsättning på!

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända