Hårstyling som gäst på bröllop

Att få gå på bröllop är bland det roligaste som finns. Att få fira kärleken, äta gott och dansa natten lång men slippa stressen med att arrangera allt. Det enda du behöver tänka på är dig själv.

Det kan såklart vara lite stressigt att köpa present, välja ut kläder och fixa sig. Därför ska vi nu visa dig olika frisyrer som passar för dig som är gäst på bröllop. Du vill självklart känna dig fin men får samtidigt inte överglänsa bruden. Frisyren på bilden ovan är en perfekt frisyr för dig som vill ha fina lockar men ändå addera något extra genom att sätta upp ena sidan med ett hårspänne.

Om du vill ha ditt hår utläppt kan du använda en stor locktång, ca 32mm, för att göra stora lockar i håret och sedan borsta ut med en svinborste för att få ett vackert svall med volym och glans. Pryd sedan din frisyr med ett diadem, här på bilden ser du "Mother of pearls".

Vill du istället ha håret uppsatt är en låg hästsvans. Låt några hårslingor hänga runt ansiktet för att rama in. Använd inte en vanlig gummisnodd utan ta tillfället i akt att använda en scrunchie i lyxigt material som organza eller satin . 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published