Refund policy

RETUR & ÅNGERRÄTT

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du som konsument har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Dock ska detta ske senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år) däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador.

Maila till caymoments@gmail.com och märk mailet med "Retur". Inkludera följande i mailet:

 1. Ditt namn 

 2. Din adress

 3. E-postadress

 4. Ordernummer

 5. Vilka varor som returen gäller

För de produkter som tillverkas specifikt för kunds räkning innebär det att ordern är bindande och returer godkännes ej. All produktion startas först efter kunds godkännande av korrektur. 

Godkännes retur av varor skall dessa vara packade i originalförpackning, ej vara använda eller bearbetade. Du står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad och når CAY oskadad. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken. Packa därför förslagsvis din retur väl och använd dig av spårbar frakt. 
Returer skickas till:

CAY AB
Kolonnvägen 50 
170 67 
Solna

REKLAMATION

Du som konsument ska reklamera inom skälig tid från att felet upptäcktes.  Fel som märkts eller borde ha märkts när varan emottogs av köparen eller av denna anvisad mottagare skall reklameras inom en vecka därefter och i förekommande fall innan varan bearbetas.

Om du som konsument kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten maila till caymoments@gmail.com och märk mailet med "Reklamation" i ämnesraden så snart som möjligt, Inkludera följande i mailet:

 1. Ditt namn 

 2. Din adress

 3. e-postadress

 4. Ordernummer

 5. Vilka varor som reklamationen gäller

 6. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Du som konsument ansvarar för att produkten är väl paketerad och når CAY oskadad.