Om Oss

Caroline Ljusterdal och Yasmine Sahar Ahmad heter vi bakom CAY och vi båda jobbar som frilansande hårstylister och makeupartister sedan över tio år tillbaka. Vi har valt att nischa oss inom bröllop, mode och reklam. Tillsammans har vi både en gedigen erfarenhet och kompetens inom makeup och mode samt certifikat som frisör och fransstylist från både Sverige och USA. 
-

Vår vision

Visionen är att skapa tidlösa håraccessoarer för att alla ska få känna sig extra fina inför sina bästa stunder i livet. Då vi jobbar som hårstylister ställer vi höga krav på kvalitét och funktion. Då vi inte hittade produkter som mötte våra krav valde vi en annan väg, vi skapade våra egna. Med nål, tråd och massor av pärlor kom första smycket till liv. Det lade grunden till det sortiment vi erbjuder idag. De produkter som är handgjorda av oss kan ni se under kategorin handmade. 

Det bästa vi vet i vårt yrke är glädjen vi kan ge till våra kunder - CAY är förlängningen av det. Våra smycken symboliserar vår passion för kreativitet och skapande, en bit av oss!